Cad Cam

De voorbije decennia hebben de technieken en technologieën voor implantaten en kunstgebitten een enorme ontwikkeling doorgemaakt.Tegelijkertijd hebben patiënten almaar hogere verwachtingen omtrent het eindresultaat van een behandeling. Met geavanceerde meetapparatuur kunnen we vandaag bijvoorbeeld een gedetailleerde analyse van de lach realiseren en de precieze stand en verhoudingen tussen tanden en andere gelaatslijnen bepalen. Om samen met u in een multidisciplinair team tot het best mogelijke eindresultaat te komen hebben we ons daarom ontwikkeld tot een hightech en toonaangevend tandtechnisch laboratorium. Graag delen wij onze ervaringen omtrent deze technologieën met u.

Omdat het belangrijk is met originele componenten te werken beschikken we zowel over de software programma's van Nobel Biocare, Straumann, Astra en andere. Ook hebben wij 3Shape in ons gamma om alle digitale afdrukken te kunnen ontvangen en via onze scanner een digitaal ontwerp te vervaardigen. Het grote voordeel van het digitaal afdrukken is dat er geen afdrukpasta meer in de mond van de patiënt komt.
Deze digitale afdrukken worden dan bij ons in het labo ontwikkeld en de modellen worden vervolgens in onze 3D printer geprint.

Hoewel de techniek snel verandert, blijven wij uiteraard ook trouw aan conventionele technieken en zijn wij ervan overtuigd dat in complexe gevallen handwerk, ervaring, creativiteit en inzicht cruciaal zijn.

Interesse in een samenwerking?

Contacteer ons vrijblijvend of lees meer over onze diensten.

Elke dag gaan we tot het uiterste! Alleen zo kunnen we steeds opnieuw een geslaagd esthetisch en duurzaam resultaat garanderen, nu en in de toekomst. Iedereen verdient immers een stralende glimlach!

Het Dental Art team

Cookies & privacy

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer

Ok